Bejelentés


Parallel Kft. Párhuzamban a törvénnyel


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
A Parallel Kft. Bemutatkozása


A Parallel Számítástechnikai Ügyviteli Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. elsősorban szoftver-fejlesztéssel, a jogszabálykövetéssel, és ügyviteli tanácsadással foglalkozik.

Tevékenységi kör
Szoftver-fejlesztés
Ügyvitelszervezés
Vállalatirányítási, ügyviteli rendszerek telepítése
Számviteli szoftverek
Törvények és jogszabályok követése
Ipari szoftverek
Teljes- és részrendszerek
Felmérés, Telepítés, Installálás
Szoftver-frissítés
Hardver és szoftver rendszerfelügyelet
Távkarbantartás
Helyszíni segítségnyújtás
Telefonos hotline

Munkánk
Folyamatos fejlesztéseink során a törvény- és szabály- változásokon túl kiemelt figyelmet fordítunk felhasználóink jelzéseire. A többfázisú elemzés az alapja rendszereink optimális fejlődésének.
A Parallel ügyviteli szoftvereket az Adósziget és adótanácsadó cégek közreműködésével tervezzük, fejlesztjük, teszteljük és tartjuk karban.
A szerzői jogi törvények adta kereteken belül vállaljuk rendszereink összekapcsolását más cégek által készített rendszerekkel.

Iskola támogatási program
Iskolatámogatási programunk keretében a szakirányú iskolák pályázat alapján díjmentesen juthatnak teljes ügyviteli vagy ipari rendszerhez, mely oktatási célra magában foglal minden az oktatás számára szükséges modult.

Társadalomjobbító tevékenységek
A Parallel Kft-nél tisztában vagyunk azzal, hogy a társadalomban megfigyelhető problémák nagy részének megoldását nem várhatjuk az államtól, hanem magunknak is tevékeny szerepet kell vállalnunk.
A Parallel Kft. támogatott már gyermekek esélyeit kiegyenlítő alapítványokat, egészségügyi intézményeket, az oktatás területét, emberi jogi alapítványokat.


Hírek


Szoftverek távhő cégekre is szabva
---------------------------------------------
Elkészült a Servantes vállalati szoftverrendszer újabb speciális verziója.
A Servantes eddig is számos speciális verzióval rendelkezett, melyek speciális igényekre készültek. A szoftver 2010-es verziója teljes mértékben lefedi az outsourcing, szolgáltató, kereskedelmi, környezetgazdálkodó, víz, szennyvíz, lakásgazdálkodó és most már a távhő cégek igényeit is, így a szoftvert bevezető vállalatok valamennyi ügyviteli, számviteli feladatukat egyetlen integrált rendszerrel megoldhatják.
Mivel a Servantes magyar fejlesztésű, s a fejlesztéseket szakértők, tervezik, kivitelezik és koordinálják, nem pedig kereskedők, ezért a felhasználók mentesülnek attól a várakozástól, amelyet sok külföldi szoftver esetében a bonyolult engedélyeztetési eljárások és lassú kommunikációs csatornák eredményeznek.
A hazai fejlesztés előnye továbbá, hogy a rendszer által a hivatalok felé kibocsátott papír alapú és elektronikus adatok nem igényelnek további manuális munkát, excell táblázatokkal való bíbelődést ahhoz, hogy benyújthatók legyenek.
A Servantes saját személyi ügyviteli moduljai szükségtelenné teszik, hogy a rendszerhez idegen cég moduljait illesszék. A Servantes integrált része az XL Bér, amely teljes mértékben kezeli és maximálisan automatizálja a TB számfejtést és a Családtámogatást, így a felhasználó ugyanonnan kapja a támogatást a teljes rendszerhez.


 Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Zsuzsa [ 2010-09-22 22:19 ]

Nagyon kecsegtető a "céginfo+. Egy ilyen komplett, naprakész rendszerrel öröm lehet dolgozni.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!